Loading...
 Start Page
Spaghetti with artichokes and olives
Click to enlarge

       ΜΕΡΙΔΕΣ

         

           2-4

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

         

      30 ΛΕΠΤΑ

 

Συστατικά:

1 ξερό κρεμμύδι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 σκελίδες σκόρδο

1/2 κούπα νερό

1 λεμόνι τον χυμό του

αλάτι - πιπέρι

1 κονσέρβα αγκινάρες

1 κονσέρβα μανιτάρια

Ελιές για γαρνιτούρα

 

Οδηγίες:

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τα σοτάρουμε με λίγο νεράκι. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε τα μανιτάρια, το νερό, τα μακαρόνια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 30 λεπτά.

Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά. Σερβίρουμε με ελιές.

Interest Form

TRIPSAS OLIVE COMPANY

25 100 AEGHION, GREECE
Tel: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

FOLLOW US:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2019 Tripsas OLIVE COMPANY