Items list
ΜΕΡΙΔΕΣ
6-8
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30 ΛΕΠΤΑ
Συστατικά:
2 αγγούρια
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ντομάτα ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
¼ φλιτζ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
¼ κ.γ. ρίγανη
¼ φλιτζ. φέτα
χυμός από 1 λεμόνι
½ κ.σ. ξύσμα λεμονιού
¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά, την ντομάτα, τις ελιές, τη ρίγανη, τη φέτα σε κομματάκια, το μαϊντανό, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
2. Καθαρίζετε τα αγγούρια αφήνοντας κάποιες λωρίδες με τη φλούδα τους και τα κόβετε σε χοντρά στρογγυλά κομμάτια. Αδειάζεστε το εσωτερικό του κάθε κομματιού και το γεμίζετε με 1 κ.σ. από τη σαλάτα. Πασπαλίζετε με λίγο επιπλέον μαϊντανό και φέτα και σερβίρετε.