Loading...
 Start Page
Μακαρόνια με αγκινάρες και ελιές
Κλίκ για μεγέθυνση

       ΜΕΡΙΔΕΣ

         

           2-4

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

         

      30 ΛΕΠΤΑ

 

Συστατικά:

1 ξερό κρεμμύδι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 σκελίδες σκόρδο

1/2 κούπα νερό

1 λεμόνι τον χυμό του

αλάτι - πιπέρι

1 κονσέρβα αγκινάρες

1 κονσέρβα μανιτάρια

Ελιές για γαρνιτούρα

 

Οδηγίες:

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τα σοτάρουμε με λίγο νεράκι. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε τα μανιτάρια, το νερό, τα μακαρόνια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 30 λεπτά.

Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά. Σερβίρουμε με ελιές.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TRIPSAS OLIVE COMPANY

ΦΩΝΗΣΚΑΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ, 25 100 ΑΙΓΙΟ,
Tηλ.: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2024 Εμπόριο & επεξεργασία ελιών - Tripsas OLIVE COMPANY