Loading...
 Start Page
Salad with black-eyed beans and olives
Click to enlarge

         ΜΕΡΙΔΕΣ

          

             4-6

  ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

          

        30 ΛΕΠΤΑ

 

 

Συστατικά:

2 κούπες μαυρομάτικα φασόλια

200 γρ φέτα (προαιρετικά)

200 γρ λιαστές ντομάτες

1 κούπα ελιές Καλαμάτας

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη

1 μικρό ματσάκι φρέσκο σπανάκι, καλά πλυμένο

αλάτι, πιπέρι

χυμό 1 λεμονιού

 

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια σε αλατισμένο νερό για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν εντελώς. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι και όταν κάψει σοτάρουμε το σπανάκι με 1 κσ ελαιόλαδο, για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε το ζεστό σπανάκι. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού. Όταν βράσουν τα φασόλια, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα τοποθετούμε στο μπολ με τη σαλάτα και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και αναμειγνύουμε καλά.

Interest Form

TRIPSAS OLIVE COMPANY

25 100 AEGHION, GREECE
Tel: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

FOLLOW US:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2024 Tripsas OLIVE COMPANY