Loading...
 Start Page
Ελιές γεμιστές με φέτα στο τηγάνι
Κλίκ για μεγέθυνση

         ΜΕΡΙΔΕΣ

           

             4-6

 ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

          

        60 ΛΕΠΤΑ

 

 

Συστατικά:

30 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

χυμό από ½ λεμόνι

1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

1 φλ. τσ. αλεύρι

1 ποτήρι μπύρα

πιπέρι

Για τη γέμιση:

½ φλ. τσ. φέτα τριμμένη

½ φλ. τσ. κεφαλοτύρι τριμμένο

1 κ.σ. άνηθο ψιλοκ.

1 κ.σ. πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκ.

1 κ.γ. ρίγανη

½ κ.γ. πιπέρι

1κ.γ. ούζο ή τσίπουρο ή ρακή

 

Οδηγίες:

Ανακατεύετε τα υλικά της γέμισης πολύ καλά και τα βάζετε στο ψυγείο να σταθούν για 1 ώρα. 

Ετοιμάζετε το χυλό: αλεύρι, μπύρα, πιπέρι και λίγο αλάτι. Αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί. Γεμίζετε τις ελιές με το μείγμα και τις περνάτε διαδοχικά από το χυλό. Βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ξύσμα λεμονιού και κόκκινο πιπέρι. Τις τηγανίζετε σε μέτριο λάδι για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TRIPSAS OLIVE COMPANY

ΦΩΝΗΣΚΑΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ, 25 100 ΑΙΓΙΟ,
Tηλ.: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2024 Εμπόριο & επεξεργασία ελιών - Tripsas OLIVE COMPANY