Λίστα αντικειμένων
Οι πράσινες ελιές με πάστα πιπεριάς γίνονται στην Ελλάδα και στην Ισπανία, σε μηχανές υψηλής ταχύτητας. Οι πιπεριές (κόκκινη πιπεριά) αλέθονται και αναμιγνύονται με ζελατίνη και άλλους σταθεροποιητές και εξωθούνται σε μεγάλες λωρίδες που στη συνέχεια τροφοδοτούνται στη μηχανή γέμισης.
Οι γεμιστές ελιές με την ελαφρώς γλυκιά πιπεριά Pimiento, είναι ιδανικές για υγιεινά σνακ, πικ-νικ, πάνω σε πίτσες και μέσα σε πιάτα ζυμαρικών.
Συσκευάζεται μέσα σε άλμη ή σε ελαιόλαδο. Να παραμένει στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
Όλα τα προϊόντα διατίθενται κατόπιν παραγγελίας σε οποιαδήποτε συσκευασία επιθυμεί ο πελάτης