Loading...
 Start Page

Γεμιστές

Μία από τις καλύτερες ποικιλίες ελιάς κατάλληλη προς γέμιση, είναι η ελιά Χαλκιδικής, που κατάγεται από την περιοχή της Μακεδονίας στην Ελλάδα. Αυτή η ελιά είναι σκληρή, με σαρκώδη υφή απαραίτητη σε κάθε σνακ και ορεκτικό, και όταν είναι γεμιστή, μπορεί να γίνει ένα πλήρες γεύμα. Οι μεγάλες σε μέγεθος ελιές Χαλκιδικής είναι ιδανικές για παραγέμισμα και υπάρχουν πολλές δυνατότητες για διαφορετικές επιλογές.

Η ελιά Καλαμών ήταν τίποτα λιγότερο από ένα δώρο από τους θεούς. Σήμερα, η ελιά εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο τέλεια δημιουργήματα της φύσης με μια διαχρονική γοητεία. Η ελιά Καλαμών θεωρείται επίσης ιδανική για παραγέμισμα καθώς έχει μαζευτεί ο καρπός από το δένδρο με το χέρι, έχει ζυμωθεί υπομονετικά για μήνες και έχει γεμιστεί χειροποίητα με κλασικά συστατικά που μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε. Διατίθεται σε διάφορες ποικιλίες γεμίσματος,ιδανικό συνοδευτικό σε σαλάτες, μαρτίνι καθώς και σε πλήθος ορεκτικών.

TRIPSAS OLIVE COMPANY

ΦΩΝΗΣΚΑΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ, 25 100 ΑΙΓΙΟ,
Tηλ.: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2024 Εμπόριο & επεξεργασία ελιών - Tripsas OLIVE COMPANY