Loading...
 Start Page

Ιστορία

Η "ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε." ιδρύθηκε το 1952 και εδρεύει στο Αίγιο. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ασχολείται με την συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων της ελιάς.

Παράγει και συσκευάζει όλων των ειδών τις ελιές (Καλαμών, Αγρινίου, Αμφίσσης, Χαλκιδικής, Θρούμπες, εκπυρηνωμένες, ροδέλες και γεμιστές).

Η εταιρεία ΤΡΙΨΑΣ ηγείται του τομέα των μεταποιημένων και συσκευασμένων ελιών χάρη στην ικανότητά της να συνδυάζει εξειδικευμένες γνώσεις, που απορρέουν από την μακροχρόνια παράδοση και εμπειρία.

Με στόχο να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις όλων των πελατών της, η εταιρεία ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε. συνεχίζει να εστιάζει την προσοχή της στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και σε νέους και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς.

Ο στόχος της εταιρείας για πάνω από 60 χρόνια, είναι να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, να αναπτυχθεί σε διεθνές επίπεδο και να συνεχίσει να διεκδικεί την ηγεσία και την τεχνογνωσία στον τομέα των νωπών ελαιοκομικών προϊόντων.

Αυτό είναι εφικτό χάρη στη δυνατότητα να είναι στην πρώτη γραμμή από τεχνολογικής  άποψης, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί  τη "δεξιοτεχνία" στην επεξεργασία και τη συσκευασία των προϊόντων της, η οποία έχει διακριθεί από άλλες εταιρείες.

 

TRIPSAS OLIVE COMPANY

ΦΩΝΗΣΚΑΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ, 25 100 ΑΙΓΙΟ,
Tηλ.: +30 26910 22251, +30 26910 23837
Fax: +30 26910 21647
info@tripsas.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2019 Tripsas OLIVE COMPANY Εμπόριο & επεξεργασία ελιών